Світ

У РФ на виконавця пісні “Я русский” написали заяву про ЛГБТ-пропаганду

У РФ на виконавця пісні Я русский написали заяву про ЛГБТ-пропаганду

Фото: аfisha.ru

Співака Шамана перевіряють на ЛГБТ-пропаганду

Заяву на співака написав пильний російський активіст, який побачив ЛГБТ-пропаганду у кліпі на пісню “Я русский”.

Російський МВС перевіряє співака Ярослава Дронова (псевдо Шаман) на ЛГБТ-пропаганду та образу почуттів віруючих, повідомляє телеграм-канал Обережно, новини.

Заяву на співака написав пильний російський активіст, який угледівЛГБТ-пропаганду у кліпі на пісню “Я русский” через підведені очі виконавця.

“У кадрі Дронов Я.Ю. співає такі рядки: “Я російський!”. Таким чином, створює образ російськогочоловікаяк гомосексуала, який паплюжить багатомільйонну національність найбільшої країни у світі, на яку згубно впливає західна культура, де дозволені одностатеві шлюби та сексуальні акти”, – написано у зверненні.

Крім того, у кліпі є епізоди, де чоловіки аплодують Шаману, а також носять його на руках. На думку автора, під час цього вони могли чіпати статеві органи співака.

Також активіст побачив ознаки образи почуттів віруючих, оскільки кліп містить гру дзвонів, при цьому в адресному рядку на YouTube є абревіатура “FAP”, яка в англійському сленгу означає мастурбацію.Це, на думку заявника, “впливає на підсвідомість глядачів-чоловіків, які спонукаються задовольняти свої сексуальні потреби за допомогою штучного роздратування статевих органів під час перегляду відеоматеріалу”. У зв’язку з цим активіст просить покарати співака “за всією суворістю закону”, оскільки він особисто зазнав від перегляду кліпу морального сорому.

Водночас редакція каналу Обережно, новинизазначила, що під час спілкування з автором заяви той сказав, що вона є “пост-іронічною” і була написана у світлі посилення жорсткості законів. Але, відповідно до законодавства РФ, МВС все одно має провести перевірку за заявою.

Зазначимо, співак Шаман є однією з “ікон” “руськогомиру” та бере участь буквально у всіх пропагандистських та пропутінських концертах. А, наприклад, у Криму чоловіка, який у соціальній мережі склав плейлист виключно з українських пісень, затримали та змусили вивчити пісню “Я русский”.

В Україні співака Дронова внесено до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці країни.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button