Світ

У РФ на полігоні стався вибух: загинув співробітник Росгвардії, є поранені

У РФ на полігоні стався вибух: загинув співробітник Росгвардії, є поранені

Фото: Кадр із відео

Внаслідок вибуху на російському полігоні загинув співробітник Росгвардії

До слідчого управління СК Росії по Рязанській області надійшла інформація про подію під час стрільб на полігоні у с. Дубровичі Рязанського району.

Сьогодні, 7 грудня, у Рязанській області РФ на військовому полігоні в селі Дубровичі стався вибух. Загинув один співробітник Росгвардії, ще двох поранено. Про це повідомляє Слідчий комітет РФ.

“7 грудня 2023 року до слідчого управління СК Росії по Рязанській області надійшла інформація про подію під час стрільб на полігоні у с. Дубровичі Рязанського району, внаслідок якого один співробітник регіонального управління Росгвардії загинув, двоє зазнали поранень. Слідчі та криміналісти слідчого управління виїхали на місце події для невідкладних процесуальних дій”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у РФ за два дні зламалися п’ять літаків під час польоту, а нещодавно під час зльоту загорівся літак.

Нагадаємо, ГУР вдалося отримати секретні документи, які свідчать про авіаколапс РФ через санкції. Документи свідчать, що у 2023 році в росавіцації різко зросла кількість авіапригод та випадків технічних несправностей. Росія має серйозні труднощі з обслуговуванням бортів із великим нальотом та гострий дефіцит запчастин, через що на “донорство” пустили понад 35% літаків. Найбільш проблемними місцями російської авіації залишаються двигуни та шасі.

Пасажири=смертники. Як живе в РФ цивільна авіація

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button