Світ

У РФ мігрантів не пустили до клубу, вони принесли бензин й підпалили людей

У РФ мігрантів не пустили до клубу, вони принесли бензин й підпалили людей

Фото: Скриншот

В Уфі мігранти облили двох росіян бензином та підпалили

Охорона клубу в Уфі не пустила мігрантів з Узбекистану всередину, вирішивши, що вони нетверезі.


В російській Уфі двоє мігрантів з Узбекистану підпалили двох людей та вхід до клубу через те, що їх не пустили до закладу. Про це повідомляє Telegram-канал Mash Batash в четвер, 28 вересня.


Інцидент трапився в місцевому торгово-розважальному центрі Іремель. Охорона клубу не пустила мігрантів всередину, вирішивши, що вони нетверезі. 

 

“Ті розлютилися і пішли на заправку за бензином. Повернулися, облили двері й двох людей поряд – за секунду все спалахнуло”, – йдеться в повідомленні.


За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Паліїв затримали в аеропорту, поки вони чекали на рейс до Москви.

 

Порушено кримінальну справу за статтею Замах на вбивство, скоєний з особливою жорстокістю.

За даними Слідчого комітету РФ, у 2022 році за злочинами, вчиненими мігрантами, було порушено 4231 кримінальну справу, що майже втричі більше, ніж у 2021 році. Зазначається, що кількість вбивств зросла в п’ять разів, а злочинів проти статевої недоторканості, зокрема, щодо неповнолітніх, – на 30%.

 

У МВС РФ зазначають, що за перші шість місяців 2023 року загальна кількість злочинів, скоєних мігрантами, зросла на 6,5% порівняно з 2022 роком. Однак до цієї статистики не потрапляють злочини, вчинені мігрантами, які вже набули російського громадянства. При цьому за січень-березень 2023 року російськими громадянами стали понад 106 тисяч іноземних громадян.
 

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, у РФ кожен другий мігрант не хоче жити за російськими законами. Кожен четвертий іноземний фахівець готовий брати участь у протестах та вуличних акціях, щоб домогтися права жити за законом шаріату.

У Росії відловлюють мігрантів і відправляють на війну – ISW

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button