Світ

У РФ дівчина намагалася підпалити будівлю обласного уряду

У РФ дівчина намагалася підпалити будівлю обласного уряду

Фото: SHOT

Будівля уряду Кіровської області РФ

Автори повідомлення стверджують, що 23-річна дівчина “попалася на вудку українських ЦІПСО” і виконувала завдання шантажистів.

У російському місті Кірові невідомі змусили дівчину підпалити будівлю місцевого уряду у Кірові, обіцяючи повернути 4 мільйони рублів, які в неї вкрали з банківського рахунку. Про це повідомляє російський ТГ-канал SHOT.

Автори повідомлення стверджують, що 23-річна раніше несудима Ірина П. “попалася на вудку українських ЦІПСО” і виконувала завдання шантажистів.

“Шахраї вкрали у неї 4 мільйони рублів із банківського рахунку. Дівчина благала повернути їй гроші, але по телефону сказали, що зроблять це тільки, якщо вона виконуватиме їхні вимоги”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні вночі Іра розбила молотком скло на першому поверсі будівлі уряду і кинула дві пляшки з коктейлем Молотова й коробку петард.

“Стався спалах на підлозі на площі 0,5 квадрата. Звісно, піроманку затримали. А вогонь дуже швидко загасили. Постраждалих немає. Збитки від її дій зараз підраховуються. Вирішується питання про порушення кримінальної справи”, – йдеться далі в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Підмосков’ї двічі за добу намагалися підпалити військкомат. Спочатку це зробила 53-річна жінка, а пізніше – 66-річний чоловік. У серпні 2023-го цю будівлю теж двічі хотіли підпалити: спочатку 22-річний співробітник Вкусно и точка, а потім двоє пенсіонерів.

У Білгороді невідомі підпалили велику Z-свастику

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button