Світ

У Польщі потрапив в аварію український автобус, є постраждалі

У Польщі потрапив в аварію український автобус, є постраждалі

Фото: biala-podlaska.policja.gov

ДТП у Польщі

63-річний водій автобуса сполученням Рига – Чернівці в умовах негоди вночі не впорався з керуванням, і автобус на повороті занесло на узбіччя.

У Люблінському воєводстві Польщі вночі потрапив в аварію український автобус, у якому перебувало 26 людей. Про це сьогодні, 19 січня, з посиланням на слова речниці поліції міста Біла Підляська Барбара Салчинська-Пирхла повідомив Укрінформ.

“За попередніми даними, причиною аварії було непристосування швидкості до складних погодних умов. Тоді падав сніг, було слизько – складна дорожня ситуація”, – повідомила Салчинська-Пирхла.

Зазначається, що аварія сталася о пів на першу ночі за київським часом у населеному пункті Вишниці.

За попередніми даними, 63-річний водій автобуса сполученням Рига – Чернівці в умовах негоди не впорався з керуванням, і автобус на повороті занесло на узбіччя, де він зачепив бар’єр, перекинувся і зіткнувся з деревом.

В автобусі було два водії і 24 пасажири. Трьох постраждалих, серед яких – 80-річна жінка, відвезли до лікарень, решту пасажирів перевезли у тимчасове місце перебування, щоб вони дочекалися іншого автобуса.

У поліції повідомили, що водій автобуса на момент ДТП був тверезий.

Нагадаємо, у Польщі потрапив в аварію український мікроавтобус, є загиблий. Водій вчасно не загальмував, і мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі. Внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім людей травмувалися.

У Туреччині перекинувся автобус: дев’ять загиблих і 30 постраждалих

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button