Світ

У Польщі порадили Медведєву й надалі “змішувати алкоголь з наркотиками”

У Польщі порадили Медведєву й надалі змішувати алкоголь з наркотиками

Фото: Reuters (архивное фото)

Дмитро Медведєв

Колишній президент РФ Медведєв заявив, що Польща зникне у разі війни НАТО з Росією “разом зі своїм тупим прем’єр-міністром”.

Агентство національної безпеки Польщі у п’ятницю, 14 квітня, відреагувало на черговий випад колишнього президента Росії Дмитра Медведєва у бік Польщі. Зокрема, йому пояснили, що в його випадку заподіяння йому ж шкоди своєму здоров’ю вітається.

 

Цьому передував пост заступника голови Ради безпеки РФ Медведєва про те, що Польща у разі війни РФ з НАТО “зникне разом зі своїм дурним прем’єром”.

 

“Якийсь тупиця на ім’я Матеуш Моравецький сказав, що Україна має право вдарити по Росії, і що його не турбує війна НАТО проти РФ, тому що остання її програє. Я не знаю, хто виграє чи програє в такій війні, але, з огляду на роль Польщі як форпосту НАТО в Європі, ця країна обов’язково зникне разом зі своїм дурним прем’єр-міністром”, – написав Медведєв у Twitter.

 

Погроза не пройшла повз очі спецслужби Польщі, яка у відповідь залишила свій твіт: “Шановний пан Медведєв. Будь ласка, пам’ятайте, що поєднувати алкоголь з наркотиками дуже небезпечно. Будь ласка, продовжуйте це робити”. 

 

 

 

Нагадаємо, заступник голови Ради безпеки РФ після зустрічі в Рамштайні з військової підтримки України заявив, що “Росії буде дуже непросто і не потрібно ілюзій”.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button