Світ

У Підмосков’ї українські розвідники паралізували рух поїздів

У Підмосков ї українські розвідники паралізували рух поїздів

Фото: pixabay.com

На двох ділянках у Підмосков’ї внаслідок спецоперації був паралізований рух поїздів

На важливих ділянках російської залізниці у Московській області згоріли два об’єкти – релейні шафи.


Рух поїздів на двох ділянках у Московській області був паралізований внаслідок спеціального заходу, здійсненого спільно з Рухом опору. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України та оприлюднило відповідне відео.

 

“На території держави-агресора Росії частішають збої в роботі залізниці. Серйозні ускладнення логістики через затримку поїздів на території в РФ спричинені виведенням з ладу залізничних релейних шаф”, – йдеться у повідомленні.
 

Так, в останні дні листопада на важливих ділянках російської залізниці у Московській області згоріли два об’єкти – релейні шафи – поблизу населеного пункту Лазєнкі Новопєрєдєлкінского району та поблизу населеного пункту Артєм’єво міського округу Домодєдово.
 

Внаслідок спеціального заходу, реалізованого спільно з Рухом опору, рух поїздів на вказаних ділянках було паралізовано.

 

“Вогонь, хаос і параліч на російській залізниці – ще один наслідок російської злочинної війни проти України”, – наголосили у ГУР.


Раніше повідомлялося, що українські спецслужби влаштувала підрив на залізниці стратегічного значення, яка сполучає Росію й Китай. 

Від 24 лютого 2022 року до початку жовтня 2023 року в Росії порушили кримінальні справи про диверсії на залізницях щодо 137 осіб. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button