Світ

У Пентагоні розповіли про майбутню зустріч Рамштайн

У Пентагоні розповіли про майбутню зустріч Рамштайн

Фото: defense.gov

Заступниця прессекретаря Пентагону Сабріна Сінгх

Від грудня 2023 року Штати не могли надати жодного пакета військової допомоги українським захисникам.

Заступниця прессекретаря Пентагону Сабріна Сінгх розповіла про вісімнадцяту зустріч Рамштайн. За її словами, під час зустрічі союзники обговорять продовження військової допомоги Києву, попри недофінансування США. Про це у понеділок, 22 січня вона розповіла під час брифінгу. 

“Ця зустріч – це лише ще одна можливість зібратися та обговорити саме те, що потрібно Україні. І, як ви знаєте, Сполучені Штати є партнерами в управлінні деякими коаліціями, включаючи підготовку деяких пілотів F-16, які Україна отримає. Тож це буде ще одна нагода торкнутися певних етапів, які необхідно досягти”, – додала Сінгх.

Вона не стала обговорювати підготовку українських військових проте зазначила, що мова піде про активакцію інших країн. 

“Ми знаємо, що пріоритети України продовжують включати артилерію, боєприпаси та протиповітряну оборону. Я не збираюся випереджати інші оголошення, які можуть бути, або казати про те, що інші країни збираються взяти на себе, але ви чули, як президент сказав, що ми… ми в цьому з Україною надовго”, – підкреслила Сінгх.

Нагадаємо, 22 листопада минулого року відбулося засідання у форматі Рамштайн-17. На засіданні були оголошені нові пакети допомоги для України. Вони містили снаряди, ракети та потужності для посилення протиповітряної оборони.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button