Світ

У Непалі автобус з туристами впав з гори у річку: десятки жертв

У Непалі автобус з туристами впав з гори у річку: десятки жертв

Фото: gettyimages

Автобус впав у річку в ущелині

Рятувальникам знадобилося сім годин, щоб підняти поранених та загиблих за допомогою мотузок.

У Непалі туристичний автобус впав в ущелину та в річку Марсьянгді у центральному районі Танахун. Загинули щонайменше 27 людей. Про трагедію у суботу, 24 серпня, повідомило видання The New York Times.

Автобус з туристами прямував зі штату Махараштра в центрально-західній частині Індії, до столиці Непалу Катманду з Покхари, популярного туристичного спрямування. Причина аварії наразі невідома.

За даними поліції, внаслідок аварії поранення отримали 16 людей. Згідно зі звітами лікарні, багато постраждалих перебувають у важкому стані. Їх доставили до Катманди на гелікоптері для лікування.

За словами чиновників, важка місцевість ускладнює рятувальні роботи. Надзвичайникам знадобилося сім годин, щоб підняти поранених та загиблих за допомогою мотузок.

Непал давно бореться із безпекою дорожнього руху у своїй складній гірській місцевості. Дороги часто вузькі, і більша частина країни залишається важкодоступною.

Минулого місяця зсув скинув два автобуси в річку Трішулі, внаслідок чого загинуло понад 60 людей. З квітня 2022 року до квітня 2023 року загинуло понад 2300 осіб внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Нагадаємо, у липні у Непалі розбився літак, на борту якого було було 19 осіб. Момент падіння потрапив на відео.

В Ірані автобус з паломниками потрапив у ДТП, десятки загиблих

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + 20 =

Back to top button