Світ

У Москві викрали бібліотекаря, правоохоронці заявили про “український” слід

У Москві викрали бібліотекаря, правоохоронці заявили про український слід

Фото: culture.ru

У Москві викрали бібліотекаря найбільшої історичної бібліотеки

Невідомі викрали та вимагають п’ять млн руб. викупу за головного бібліотекаря ДПІБ Маргариту Стручеву.

У Москві (РФ) невідомі викрали та вимагають викуп за головного бібліотекаря ДПІБ Маргариту Стручеву. Про це у середу, 18 жовтня, пише ТАСС з посиланням на правоохоронців.

Вказується, що до поліції звернулася племінниця зниклої жінки. За її словами, 17 жовтня їй подзвонила тітка і попросила п’ять млн. рублів. Далі їй ніби подзвонил хтось з “українським” акцентом і заявив, що її тітка викрадена і якщо та хоче, аби її повернули вона має дати п’ять млн. рублів. 

“До поліції надійшла заява про зникнення 65-річної Маргарити Стручевої, головного бібліотекаря ДПІБ. Востаннє на роботі вона була 13 жовтня. Колеги повідомили, що з того часу до них уже двічі приходили люди, які представляли співробітники МВС. Вони стверджували, що бібліотекар розшукується за шахрайство”, – пише ТАСС з посиланням на власні джерела. 

Повідомляється, що правоохоронці перевірили квартиру жінки. Там вона не з’являлася з дня зникнення. 

Громадянина іноземної держави, який замовив умисне вбивство власника стоматологічної клініки в Києві, викрили та затримали в Одесі.

Швейцарський суд виправдав колишнього співробітника білоруського спецзагону швидкого реагування Юрія Гаравського, якого звинувачували у причетності до викрадення і вбивства трьох опозиціонерів у Білорусі наприкінці 1990-х років.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button