Світ

У Москві встановлять системи ППО біля нафтогазових об’єктів

У Москві встановлять системи ППО біля нафтогазових об єктів

Фото: Соцмережі (архівне фото)

У Москві встановлюють ППО

Директор департаменту з розвитку газової промисловості міненерго РФ Артем Верхов заявив,що триває робота над встановленням систем захисту типу Панцир.

У столиці РФ Москві вирішили захистити нафтогазові об’єкти за допомогою ракетних систем після того, останніми місяцями почастішали удари по російських нафтопереробних заводах та енергетичних об’єктах. Про це повідомляє The Guardian.

За словами директора департаменту з розвитку газової промисловості міненерго РФ Артема Верхова, триває робота над встановленням систем захисту типу Панцир.

Нагадаємо, останнімчасом БПЛА регулярно б’ють по російських НПЗ і нафтобазах. У ніч на 17 березня пожежа після удару дронів сталася в місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї. Днем раніше, 16 березня, у Самарській області РФ дрони атакували два НПЗ, 15 березня три БПЛА атакували нафтозавод у Калузькій області РФ: пошкоджено обладнання.

За даними ЗМІ, з початку 2024 року відбулося 15 атак безпілотників на 13 нафтопереробних заводів у дев’яти російських регіонах. Значно пошкоджено вісім об’єктів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button