Світ

У Москві раптово помер фігурант справи про розкрадання в армії

У Москві раптово помер фігурант справи про розкрадання в армії

Фото: РосЗМІ

Ігор Котельников помер у карцері СІЗО

Ігоря Котельникова заарештували як посередника у справі про хабарі стосовно екс-замміністра оборони Тимура Іванова.

У московському СІЗО-4 внаслідок серцевого нападу раптово помер обвинувачений у справі про розкрадання у Міноборони РФ. Про це повідомив Інтерфакс у суботу, 13 липня.

Вказано, що мова йде про бізнесмена Ігоря Котельникова. Він помер у карцері СІЗО ще у понеділок. Чоловікові було лише 52 роки, але у нього раптом зупинилося серце.

У свою чергу, джерело, знайоме із ситуацією, розповіло агентству, що Котельников “різко відчув себе погано, йому було викликано швидку допомогу, але врятувати його не вдалося”. В результаті в’язень помер через гостру серцеву недостатність.

Раніше цього бізнесмена заарештували як посередника у справі про хабарі стосовно екс-замміністра оборони Тимура Іванова.

Нагадаємо, у квітні в Росії затримали найближчого соратника тодішнього міністра оборони Сергія Шойгу. Тимур Іванов обіймав посаду заступника міністра оборони РФ з 2016 року і вважався представником найближчого оточення Шойгу. Офіційно Іванова звинуватили у корупції, але в ЗМІ вже є інформація, що його можуть звинувачувати в держзраді.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 3 =

Back to top button