Світ

У Москві багатодітну матір звинуватили у купівлі дітей заради пільг

У Москві багатодітну матір звинуватили у купівлі дітей заради пільг

Фото: pixabay.com

У Москві на матір 15 дітей порушили кримінальну справу за статтею про торгівлю неповнолітніми.

Прокурори з’ясували, що у 2010 році москвичці зробили операцію, після якої у неї не могло бути дітей.

У Москві мати 15 дітей звинуватили у тому, що вона купила щонайменше чотирьох дітей. Про це повідомляють РосЗМІ.

Зокрема, на сім’ю 47-річної Юлії Логінової звернули увагу після повідомлення з лікарні, де лежав один із її синів – у нього в крові знайшли небезпечні для його організму ліки від діабету. Слідчі порушили справу за статтею про навмисне заподіяння шкоди здоров’ю. Під час перевірки виявилося, що жінка підробила документи про спорідненість із деякими неповнолітніми дітьми. Генетична експертиза підтвердила факт відсутності спорідненості між москвичкою та її декількома дітьми. Після цього вона стала фігуранткою ще однієї кримінальної справи.

Як з’ясувалося, 47-річна Юлія Логінова домовилася з мешканкою Узбекистану про купівлю дівчинки та хлопчика, оскільки остання не хотіла займатися їхнім вихованням, у той час як москвичка вважала чим більше дітей, тим більше виплат від держави вона отримає.

Жінка народила дівчинку у квітні 2015 року і через тиждень після пологів передала дитину Логіновій, а та зареєструвала як свою, кажуть правоохоронці. Через рік ситуація повторилася, лише з новонародженим хлопчиком.

На цьому Логінова не зупинилася та у 2018-2019 році купила ще двох дітей. За даними слідства, у цьому їй допомогла 44-річна керівниця притулку для жінок Наталія Патока. У 2018 році поки що невстановлена слідством жінка на ім’я Марина народила хлопчика, а в березні 2019 якась Зухра народила дівчинку.

Раніше повідомлялося, що випускникам коледжів в Інгушетії диплом видають лише разом із повісткою до армії.

Викрито схему продажу новонароджених закордон

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button