Світ

У московському суді в туалеті помер підсудний: труп пролежав там добу

У московському суді в туалеті помер підсудний: труп пролежав там добу

Фото: ТАСС (ілюстративне фото)

В одному з московських судів підсудний пішов до туалету і там помер

Один і з групи підсудних під час засідання суду відпросився до туалету. Проте звідти він не вийшов, і його відсутності серед 13 обвинувачених ніхто не помітив.

У московському суді в туалеті помер підсудний – про нього забули. Про це повідомив російський ТГ-канал Mash.

“Підсудний помер у туалеті Симонівського суду Москви і пролежав там цілу добу. Про нього просто забули. За нашою інформацією, наприкінці засідання 46-річний Тимофій Т., який проходить обвинуваченим у справі про шахрайство групою осіб, відпросився до туалету. Проте звідти він не вийшов. Його відсутності серед 13 обвинувачених ніхто не помітив, суд закрили і всі розійшлися додому. Лише вранці конвоїр виявив труп у вбиральні – попередньо Тимофій помер від гострої серцевої недостатності”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно син колишнього мера Харкова Кернеса зробив заяву про смерть батька. За словами Кирила Кернеса, причиною смерті Геннадія Кернеса стало від’єднання його від системи життєзабезпечення 14 грудня 2020 року, після чого серце Кернеса-старшого не витримало, і він помер 16 грудня 2020 року, а не 17 грудня, як було повідомлено.

Геннадій Кернес помер у німецькій клініці після тривалої хворобив грідні 20220 року. Як повідомляося, коли Кернес перебував у закордонній лікарні міськрада Харкова змінила регламент “під Кернеса”. Міськрада затвердила зміни до регламенту, які дозволяли проводити сесію і обирати голову без мера. Також Кернеса визнали мером Харкова без присяги. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button