Світ

У McDonald’s Японії з’явилися раковини з відсіком для чищення смартфона

У McDonald s Японії з явилися раковини з відсіком для чищення смартфона

Фото: pixabay.com

Телефони чистаться за рахунок ультрафіолетового випромінювання

Наразі, це нововведення знаходиться в етапі тестування в обраних ресторанах мережі, але компанія розглядає можливість розширення ідеї на інші заклади в майбутньому.

McDonald’s Японія вирішила взяти на себе ініціативу зі створення комфортних умов для своїх клієнтів, які люблять поїсти та водночас бажають зберігати свої смартфони в бездоганному стані.

Зараз у деяких ресторанах мережі можна помітити несподівані нововведення: раковини, обладнані спеціальним відсіком для чищення смартфонів.

Ця ідея виникла від усвідомлення постійного використання смартфонів під час їжі та бажання забезпечити гостям зручні умови. Відсік, розташований поряд із раковиною, який дозволяє легко чистити пристроїв. Все це робиться за рахунок ультрафіолетового випромінювання.

Представники McDonald’s Японія зазначають, що це нововведення вже отримало позитивний відгук від відвідувачів. Клієнти, що пробували цю послугу, висловлюють вдячність за можливість тривало користуватися своїми смартфонами, не переймаючись їх чистотою.

Раніше повідомлялося, що мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s випустила гель для душу з ароматом Big Mac. 

McDonald’s створив колаборацію з японським брендом

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button