Світ

У Криму і Бєлгороді нові вибухи

У Криму і Бєлгороді нові вибухи

Фото: t.me/Crimeanwind

У Криму вибухи

На західному узбережжі окупованого Криму увечері прогриміли вибухи. Також у російському Бєлгороді було гучно, повідомляють про пошкодження.

Увечері в четвер, 4 січня в окупованому Криму і російському Бєлгороді чули чисельні вибухи, повідомляють соцмережі.

Так місцеві пабліки повідомили про дуже гучний вибух у Саках, що поблизу Євпаторії, на заході півострова. Тим часом, рух Кримським мостом , що на іншій частині Крима, було перекрито, хоча там вибухи не фіксувалися.

На момент публікації, як повідомляє Telegram-канал Крымский ветер, вибухи продовжують гриміти від Новофедорівки до Євпаторії.

Також у російському Новоросійську, що по інший бік Керченської затоки, увечері пролунали вибухи, після чого в небі над містом піднявся стовп диму. Росіяни говорять про роботу протиповітряної оборони через нібито ракетну атаку.

Також неспокійно було у російському Бєлгороді – там чули вибухи. А у соцмережах з’явилося фото наслідків, на якому зафіксовані пошкоджені авто, одне з яких перекинулося. Також були опубліковані відео зі звуками вибухів.

 

 

Нагадаємо, сьогодні в Севастополі і Євпаторії пролунали вибухи. Окупанти заявляли про роботу російської ППО, але проукраїнські пабліки повідомили про “прильоти”, зокрема у військову частину в Севастополі. Пізніше СтратКом ЗСУ заявив про знищення командного пункту росіян під Севастополем.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button