Світ

У Грузії затримано бійця, який воював добровольцем на боці ЗСУ

У Грузії затримано бійця, який воював добровольцем на боці ЗСУ

Фото: Facebook\Zurab Tsertsvadze

У Грузії затримали бійця, який воював в Україні проти росіян

Хмаладзе прибув до Тбілісі 6 березня. На в’їзді до Грузії його без пояснень довго тримали під час паспортного контролю. Вже у місті Хмаладзе помітив, що за ним стежать.

Поліція Грузії затримала Надима Хмаладзе, який воював добровольцем в Україні на боці ЗСУ і повернувся до Тбілісі. Про це у четвер, 9 березня, повідомляє Радіо Свобода.

 

Як повідомляють журналісти, затримання Хмаладзе підтвердили і у МВС Грузії. Це сталося на площі Свободи у Тбілісі 8 березня близько 16.00.

 

“Чоловіка звинувачують у непокорі поліції та хуліганстві. Того дня родичі шукали його кілька годин, поки адвокат не з’ясував, що він перебуває у СІЗО Загесі”, – йдеться у повідомленні.

 

Адвокат затриманого уточнив, що Хмаладзе затримали працівники кримінальної поліції.

 

“Ні він, ні я не бачили протоколу затримання. Йому в усній формі сказали, що йдеться про словесні образи, що важко довести – на момент затримання він не міг скоїти злочин, він давав інтерв’ю журналісту”, – заявив Торніке Бакрадзе.

 

Зазначимо, Хмаладзе одним із перших грузинських добровольців вирушив до України та брав активну участь у бойових діях проти Росії. За словами адвоката, на в’їзді до Грузії Хмаладзе без пояснень довго тримали на паспортному контролі. У місті Хмаладзе зауважив, що за ним стежать.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button