Світ

У Бєлгородській області жителі скаржаться на військових РФ – ЗМІ

У Бєлгородській області жителі скаржаться на військових РФ - ЗМІ

Фото: ГУР (ілюстративне фото)

Російських військових розмістили в прикордонних населених пунктах Бєлгородської області

В селі Нова Таволжанка російські солдати вживають алкоголь, сміять у будинках, крадуть особисті речі і майно жителів.

Жителі Бєлгородській області скаржаться губернатору на поведінку розквартированих в регіоні російських військових, які вламуються у будинки, пиячать та займаються мародерством. Про це пише Meduza.

Зазначається, що в селі Нова Таволжанка російські солдати вживають алкоголь, сміять у будинках, крадуть особисті речі і майно жителів.

За словами однієї  жительок, з гаража був вкрадений квадроцикл, який тепер часто бачать в округах Нової Таволжанки. Також люди скаржилися на вкрадений причіп.

Як заявив голова адміністрації Шебекинського міського округу Володимир Жданов, звернення передано до ради безпеки.

За даними Центру національного спротиву, на територію Бєлгородської області прибув загін 322 центру російських ССО Сенеж. Військових розмістили в прикордонних населених пунктах Білгородської області. Їх задача – вести продиверсійну діяльність на російському прикордонні.

Нагадаємо, раніше губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков визнав втрату контролю над селом Нова Таволжанка поблизу кордону з Україною, в яке, вірогідно, увійшов Російський добровольчий корпус.

Також повідомлялося, що Україна готова розглянути звернення цивільних громадян про евакуацію з Бєлгородської області Росії, в якій проходять бойові дії.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button