Світ

У Бєлгородській області впала російська “розумна бомба” – соцмережі

У Бєлгородській області впала російська розумна бомба - соцмережі

Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)

У Бєлгородській області впала “розумна бомба” РФ

Боєприпаси УМПБ Д-30СН Росія, зокрема, використовувала при атаці по харківському гіпермаркету будматеріалів 25 травня, під час якої було вбито 18 осіб.

Російська “розумна” бомба УМПБ Д-30СН не долетіла до Харкова минулої п’ятниці, 24 травня, вона впала за 3 кілометри від села Крутий Лог у Бєлгородській області. Бомбу передали військовим для знищення, евакуація не провадилася. Про це повідомив Телеграм-канал ASTRA.

Зазначається, що боєприпаси УМПБ Д-30СН Росія, зокрема, використовувала при атаці по харківському гіпермаркету будматеріалів 25 травня, під час якої було вбито 18 осіб.

Як повідомляється, цими ж боєприпасами росіяни били по Мирнограду та Сумах. Ефективність ураження таким боєприпасом практично 100%, а збити його засобами ППО вкрай важко.

Нагадаємо, російські літаки за дві доби скинули на Бєлгородську область чотири ФАБ. Одну з них знайшли біля будинку у селі Ясні Зорі.Також ФАБ-250 впала на територію мисливського господарства у селищі Поляна. Ще дві ФАБ-500 знайшли у полі біля села Пристень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button