Світ

У Британії з’явиться додаток, який прогнозує майбутнє відносин

У британських школярів може з’явитися додаток, покликане допомогти їм визначитися з майбутнім їх романтичних відносин. Ініціатор проекту – адвокат і фахівець в області сімейного права, баронеса Белгравії леді Фіона Шеклтон, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Таким чином вона сподівається заохотити молодих людей аналізувати відносини і рівень сумісності з потенційним обранцем. Це допоможе запобігти ранні шлюби людей, які не підходять один одному.

Леді Шеклтон виступила спонсором дослідження Університету Екстера, результати якого показали, що серед молоді найбільш поширеними проблемами у відносинах стають нереалістичні очікування і несумісність.

“Ці проблеми можна і потрібно виявити, перш ніж пара погодиться взяти на себе певні зобов’язання”, – цитує видання дослідження.

Перед тим як офіційно оформити відносини, фахівець рекомендує поставити перед собою ряд питань, таких як ” чи хороша пара для мене мій партнер?”, “Чи хороші ми друзі?”, “Чи прагнемо ми до однієї мети в житті?”, “Чи бачимо ми один в одному більшою мірою хороше?”.

На базі цього проекту леді Шеклтон і хоче запустити додаток і серію навчальних модулів.

Back to top button