Світ

Трамп заявив, що домовився з Гарріс щодо правил проведення дебатів

Трамп заявив, що домовився з Гарріс щодо правил проведення дебатів

Фото: Колаж ТСН

Штаб Гарріс хоче, щоб мікрофони були увімкнені весь час дебатів, а команда Трампа хоче залишити мікрофони вимкненими

Після дебатів із Байденом, Трамп певною мірою збільшив свої шанси на перемогу. Однак, після того, як Байден знявся з перегонів, замість нього кандидатом у президенти стала Гарріс.

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що “досяг угоди” щодо участі у дебатах із віце-президентом США Камалою Гарріс. Про це у вівторок, 27 серпня, повідомляє CNN.

Так, Трамп у своєму профілі у Truth Social написав, що “правила будуть такими ж, як і в останніх дебатах CNN, які, здавалося, спрацювали добре для всіх”.

Правила значною мірою стосуються умов дебатів. Зокрема, мова йде про мікрофони. Кандидати у президенти мають вирішити чи будуть вони вимкнені під час виступу іншого кандидата. 

“Трамп конкретно не згадував про вимкнені мікрофони у своїй публікації, просто написав, що правила будуть такими ж, як і під час його перших дебатів з президентом Джо Байденом”, – вказують журналісти і нагадують, що мікрофони тоді були вимкнуті. 

У той же час відомо, що штаб кандидата від демократів Камали Гарріс досі веде переговори з мовниками про те, чи залишатимуться мікрофони включеними під час президентських дебатів у вересні. Так, у своїй заяві представник кампанії Гарріс звернувся до Трампа та нагадав: “Обидва кандидати раніше публічно заявили про свою готовність дебатувати з невимкненим мікрофоном протягом дебатів, щоб повністю забезпечити можливість обміну думками між кандидатами по суті, але, схоже, Дональд Трамп дозволяє собі відмінити домовленість. Сумно!”.

Як пише CNN, під час дебатів політиків не буде студійної аудиторії. Обидва кандидати стоятимуть на єдиній трибуні, першість виступу визначать підкиданням монети. 90-хвилинні дебати матимуть дві рекламні паузи, і співробітникам кампанії не дозволять спілкуватися з кандидатами протягом цього часу. Жодного реквізиту чи попередньо написаних нотаток на сцену не буде дозволено, але кандидати отримають ручку, блокнот і пляшку води.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × one =

Back to top button