Світ

Трамп заявив про підтримку з боку Тейлор Свіфт і був спійманий на фейку

Трамп заявив про підтримку з боку Тейлор Свіфт і був спійманий на фейку

У Трампа наполягають, що рух Swifties for Trump реальний і набирає обертів

Республіканець поширив згенеровані штучним інтелектом фото, які мали продемонструвати підтримку його кандидатури з боку популярної співачки.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп у своїй соцмережі Truth Social заявив, про нібито підтримку його кандидатури з боку популярної співачки Тейлор Свіфт. На підтвердження він опублікував підбірку світлин, однак з’ясувалося, що майже усі зображення були створені штучним інтелектом. Про це у понеділок, 19 серпня, повідомляє Reuters

Так, Трамп поділився кількома скриншотами дописів із соцмережі X, на яких зображені жінки у футболках із написом Swifties for Trump (“Фанати Тейлор Свіфт за Трампа”).

Також серед фото був колаж, де Свіфт зображена в образі Дядька Сема з написом “Тейлор хоче, щоб ви проголосували за Дональда Трампа”.

Трамп підписав цю підбірку фото словом “Приймаю!”.

Але журналісти з’ясували, що лише одне фото належить реальній жінці, яка раніше брала участь у шоу Трампа Apprentice, решта ж згенеровані штучним інтелектом або є скриншотом сатиричної статті.

Речник кампанії Трампа Стівен Чунг не прокоментував конкретний допис, а тільки вказав, що “Swifties for Trump – це масовий рух, який стає все більшим з кожним днем”.

Сама Тейлор Свіфт публічно не підтримувала кампанію Трампа, а у 2020 році виступала за демократів Джо Байдена і Камалу Гарріс.

 

Раніше повідомлялося, що кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у п’ятьох із семи ключових штатів.

Фанати Тейлор Свіфт спровокували землетрус на концерті в Швейцарії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 3 =

Back to top button