Світ

Трамп запланував зустріч з прем’єр-міністром Індії Моді

Трамп запланував зустріч з прем єр-міністром Індії Моді

Фото: Kamal Narang

Трамп наступного тижня зустрінеться з прем’єр-міністром Індії Моді

Моді планує відвідати Сполучені Штати на цих вихідних разом із лідерами Австралії та Японії для участі у саміті так званої четвірки, який проводить президент Джо Байден у своєму рідному місті Вілмінгтон, штат Делавер.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп наступного тижня зустрінеться з прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Про це у вівторок, 17 вересня, пише Reuters.

 

 

Про майбутню зустріч Трамп оголосив під час передвиборчого заходу у Флінті, штат Мічиган, де обговорював питання торгівлі США з Індією. 

 

“Він приїде і зустрінеться зі мною наступного тижня. Моді – фантастична людина”, – сказав Трамп. 

 

Дональд Трамп, пише агентство, ймовірно, зустрінеться з прем’єр-міністром Нарендрою Моді під час візиту останнього до США з 21 до 23 вересня. 

 

За даними МЗС Індії, Моді в період з 21 по 23 вересня у США візьме участь у зустрічі лідерів країн Чотиристороннього діалогу з безпеки (QUAD), Саміту майбутнього в ООН та виступить на зборах індійської діаспори.

 

Журналісти пишуть, що Трамп і Моді підтримували теплі стосунки, поки колишній президент був на посаді. Коли ж Трамп відвідав Індію у 2020 році, Моді запросив його на відкриття найбільшого у світі крикетного стадіону. Вітаючи республіканця, учасники церемонії одягли капелюхи з написом “Namaste Trump”.

 

Слід зауважити, що Моді також мав хороші стосунки з президентами-демократами, такими як Барак Обама та Байден. 

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 1 =

Back to top button