Світ

Трамп на мітингу висміяв демократів

Трамп на мітингу висміяв демократів

Фото: gettyimages

Трамп на мітингу у Мічигані

Політик зокрема “пройшовся” по Ненсі Пелосі, порівнявши її з “собакою” і “постільним клопом”, а Байдена висміяв за слабкість.

Дональд Трамп у суботу, 20 липня, у Мічигані провів перший мітинг в якості кандидата від Республіканської партії на президентських виборах. При цьому він жорстко розкритикував своїх опонентів, передає Reuters.

Зазначається, що після короткого заклику до національної єдності на початку тижня, Трамп повернувся до своєї звичайної тактики передвиборчої кампанії. Він почав використовувати образливі, а іноді й нецензурні висловлювання для нападок на своїх опонентів, а також повторив низку неправдивих заяв про імміграцію, економіку та фальсифікацію виборів.

Трамп з’явився на мітингу в Гранд-Репідс разом зі своїм новим кандидатом на посаду віце-президента, сенатором Джей-Ді Венсом з Огайо. Вони вийшли на сцену разом із представниками Республіканської партії.

Під час виступу Трамп висміяв представників Демократичної партії і порівняв колишню спікерку Палати представників Ненсі Пелосі з “собакою”.

У промові Трамп регулярно висміював президента Джо Байдена через слабкість. Він висміював високопоставлених демократів, зокрема Пелосі, за спроби переконати чинного президента США припинити свою кампанію з переобрання.

Під час виступу політик критикував демократів, заявивши, що вони хочуть вигнати Байдена з партії після того, як він виграв їхній конкурс з висунення кандидатів у президенти.

“В них є кілька проблем. Перша – вони поняття не мають, хто їхній кандидат. Цей хлопець йде і отримує голоси, а тепер вони хочуть їх забрати”, – сказав Трамп.

Звертаючись до Пелосі, політик сказав: “Вона накинулася на нього, як собака. Вона божевільна, як постільний клоп”.

Крім того, Трамп кілька разів згадав про замах на нього.

“Я сподіваюся, що мені не доведеться пройти через це знову. Це було так жахливо”, – сказав він.

На цій зустрічі біла пов’язка, яка закривала його поранене вухо раніше, була замінена непомітним пластиром тілесного кольору.

Окрім того, Трамп вкотре заявив, що в разі перемоги на президентських виборах досягне врегулювання війни в Україні ще до своєї інавгурації.

Reuters зазначає, що на мітингу політика в Гранд-Репідс у суботу була присутня велика кількість поліцейських, які перебували на перехрестях вулиць у декількох кварталах.

Співробітники Секретної служби США розташувалися на верхніх балконах стадіону, що дало їм змогу спостерігати за натовпом із висоти пташиного польоту.

Як відомо, 14 липня на передвиборчому мітингу політика стався інцидент зі стріляниною, під час якого Трамп дістав легке поранення вуха. Один з учасників події загинув, ще двоє людей зазнали поранень. 

Тріумф Трампа. Поранення додало популярності

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 3 =

Back to top button