Світ

Стало відомо, хто допомагає Трампу готуватися до дебатів з Гарріс

Стало відомо, хто допомагає Трампу готуватися до дебатів з Гарріс

Фото: Колаж ТСН

Камала Гарріс і Дональд Трамп

У 2024 році республіканець Дональд Трамп витратив більше часу на підготовку до дебатів, ніж у 2016 чи 2020 роках.

Кандидат у президенти США республіканець Дональд Трамп залучив колишню конгресвумен від Демократичної партії Тулсі Габбард для підготовки до дебатів зі своєю суперницею, представницею демократів Камалою Гарріс. Про це у суботу, 17 серпня, повідомляє газета The New York Times з посиланням на власні джерела. 

Вони пояснили, що жінку залучили до підготовки через її виступ на праймеріз Демократичної партії у 2019 році. Тоді вона, як стверджується, “розтрощила Гарріс на сцені”.

NYT вказує, що Габбард “давно дружить” із Трампом і покинула Демократичну партію після президентської кампанії у 2020 році.

У свою чергу, прессекретарка Трампа Кароліна Левітт підтвердила журналістам участь у підготовці до дебатів колишньої конгресвумен. Левітт заявила, що Трамп “продовжуватиме зустрічатися з авторитетними політичними радниками та ефективними комунікаторами, такими як Тулсі Габбард, яка домінувала над Камалою Гарріс у 2020 році”.

Як нагадали в NYT, на дебатах у 2019 році Габбард заявляла, що коли Гарріс була окружним прокурором у Сан-Франциско, вона “посадила понад 1500 людей за порушення, пов’язані з марихуаною, а потім сміялася з цього, коли її запитували, чи курила вона коли-небудь марихуану”.

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає свого конкурента республіканця Дональда Трампа у п’ятьох із семи ключових штатів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 1 =

Back to top button