Світ

США вислали жінку, яка прикидалася ірландською спадкоємицею

США вислали жінку, яка прикидалася ірландською спадкоємицею

Фото: Скріншот

Маріанна Сміт протягом кількох років обманом змушувала людей давати їй гроші

Жінка, видавала себе за ірландську спадкоємицю, брехала про великий спадок і дружбу зі знаменитостями, називала себе відьмою, екстрасенсом і продавала езотеричні послуги.

Жінку, яка видавала себе за ірландську спадкоємицю, щоб виманити тисячі доларів, екстрадували до Британії. Про це повідомляє The Guardian.

Маріанну Сміт звинуватили у крадіжці понад 170 тисяч доларів у п’ятьох людей, з якими вона познайомилася під час роботи в британських іпотечних компаніях між 2008 і 2010 роками. Протягом багатьох років вона прикидалася відьмою, екстрасенсом і подругою знаменитостей, щоб обманом змусити інших дати їй гроші.

Зокрема, Сміт вкрала майже $100 000 у телевізійного продюсера Джонатана Волтона, який згодом допоміг відправити її до в’язниці і висвітлив її злочини в популярному подкасті “Королева шахрайства: ірландська спадкоємиця”. Він зібрав свідчення потерпілих. Жінка брехала йому, що походить з відомої ірландської родини, але має тимчасові проблеми з грошима і бореться з родичами за спадщину в десятки мільйонів доларів.

23 лютого 2021 року аферистку заарештували в штаті Мен, де вона провела два роки за ґратами. У травні 2024 року суд США схвалив її екстрадицію.

Раніше повідомлялося, що після звільнення з в’язниці шахрайка Анна Делві, яка перебуває під домашнім арештом, зніметься у своєму реаліті-шоу Delvey’s Dinner Club.

Перепродаж товарів в інтернеті: українців попередили про нове шахрайство

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 10 =

Back to top button