Світ

США розгортають додаткові сили на Близькому Сході

США розгортають додаткові сили на Близькому Сході

Фото: defensenews

На Близькому Сході розгортаються додаткові сили армії США

Загальна мета полягає в тому, щоб знизити температуру в регіоні, стримати ці атаки та захиститися від них, а також уникнути регіонального конфлікту, повідомили в Білому домі.

Заступник радника Білого дому з питань національної безпеки Джонатан Файнер заявив, що США розгортають додаткові військові сили на Близькому Сході для деескалації напруженості в регіоні, пише Reuters.

“Загальна мета полягає в тому, щоб знизити температуру в регіоні, стримати ці атаки та захиститися від них, а також уникнути регіонального конфлікту”, – сказав Файнер.

Він додав, що США та Ізраїль готуються до будь-яких можливих дій. Зокрема він сказав, що в квітні була “дуже ймовірна загроза” регіональної “пожежі”, коли Іран здійснив атаку на територію Ізраїлю за допомогою безпілотників і ракет після того, як Тегеран звинуватив Тель-Авів в ударі по своєму консульству в Дамаску 1 квітня. Тепер США хочуть бути готовими, якщо така ситуація виникне знову.

Напередодні повідомлялося, що США та Ізраїль чекають на атаку Ірану 5 серпня.

А перед тим телеканал Sky News Arabia повідомив з посиланням на джерела у західній розвідці, що Іран планує здійснити атаку на Ізраїль 12-13 серпня – в день жалоби єврейського народу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + five =

Back to top button