Світ

США і Британія попередили про теракти у Москві

США і Британія попередили про теракти у Москві

У Москві очікуються теракти (архівне фото)

Вашингтон і Лондон мають інформацію про те, що екстремісти планують найближчим часом атакувати великі зібрання у Москві, зокрема концерти.

Посольства США і Великої Британії у Москві попередили своїх громадян про можливі теракти в російській столиці у найближчі дві доби.

Попередження опублікували на сайті американського дипломатичного відомства. Також Державний департамент США випустив власне попередження на платформі X.

“Посольство відстежує повідомлення про те, що екстремісти планують найближчим часом атакувати великі зібрання у Москві, зокрема концерти”, – йдеться у повідомленні.

Громадянам США рекомендують уникати великих скупчень у Москві упродовж наступних 48 годин. Американців також закликають стежити за оновленнями у місцевих ЗМІ та бути уважними до того, що відбувається навколо.

При цьому Держдеп США підвищив рівень небезпеки подорожей до Росії до максимальної, четвертої позначки.

Аналогічне попередження випустило на своєму сайті МЗС Великої Британії. Громадянам Британії рекомендують повністю утриматися від поїздок до Росії або розглянути можливість залишити країну.

Нагадаємо, напередодні у ФСБ заявили про запобігання теракту в синагозі в Москві, який начебто готували бойовики афганської “філії” ІДІЛ. 

Раніше у РФ повідомили, що запобігли теракту проти “представника влади” Криму.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button