Світ

Соцмережа Bluesky зняла обмеження і стала доступною для всіх

Соцмережа Bluesky зняла обмеження і стала доступною для всіх

Фото: TechCrunch

Соцмережа Bluesky зняла обмеження

Однією з ключових ознак соцмережі є децентралізація – у майбутньому це дозволить усім користувачам “створювати власні версії Bluesky” зі своїми правилами й алгоритмами – за аналогією з електронною поштою.

Після закритого тестування, яке тривало рік, соцмережа Bluesky дозволила реєструватися всім, а до того соцмережа допускала нових користувачів лише за допомогою коду-запрошення. Про це повідомляє TechCrunch.

Соцмережу вважають одним з найперспективніших конкурентів платформи XІлона Маска, її створив колишній виконавчий директор Twitter (Х) Джек Дорсі. Зараз Bluesky налічує близько 3 млн користувачів.

Зазначається, що однією з ключових ознак соцмережі є децентралізація – у майбутньому це дозволить усім користувачам “створювати власні версії Bluesky” зі своїми правилами й алгоритмами – за аналогією з електронною поштою.

Крім того, користувачі Bluesky можуть підписуватися на стрічки з найбільш популярними публікаціями у всій соцмережі, або на ту стрічку, контент якої найбільше сподобався конкретному користувачеві. УBlueskyє й тематичні стрічки.

Повідомляється, що в майбутньому розробники соцмережі планують налагодити монетизацію.

Раніше повідомлялося, що компанія X озвучила плани на 2024 рік. Вона має намір здійснити революцію у 2024 році, представивши інноваційні продукти та послуги, які змінять все.

Маск спростував інформацію про блокування Х у Європі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button