Україна

Жителям Сумської та Чернігівської областей заборонили наближатися до кордону

Жителям Сумської та Чернігівської областей заборонили наближатися до кордону

Фото: facebook.com/DPSUkraine

Прикордонники запровадили обмеження для громадян

Державна прикордонна служба запроваджує додаткові режимні обмеження через обстріли з території Росії.

Держприкордонслужба заборонила громадянам у Сумській та Чернігівській областях наближатися до кордону ближче, ніж на один кілометр км вдень та на 20 км уночі. Про це спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко сказав в ефірі національного телемарафону Єдині новини.

“Кожна охорона державного кордону вводить додаткові режимні обмеження. Це вже зроблено щодо Сумської області і зараз документується щодо Чернігівської області, коли громадянам заборонено перебувати біля кордону на території місцевості близько одного кілометра, крім населених пунктів. На території прикордонних контрольованих районів до 20 км буде заборонено переміщення в нічний час, перебувати в лісосмузі або з метою відпочинку, здійснювати будь-які роботи, окрім низки підприємств за попереднім погодженням із прикордонниками”, – сказав він.

Демченко також зазначив, що у Київській, Чернігівській та Сумській областях після того, як українська армія витіснила звідти окупантів, почали відновлювати контроль за кордоном. Підрозділи прикордонної служби вийшли на всі напрямки на всій ділянці кордону – 1 200 км.

Нагадаємо, вранці 29 квітня з території РФ знову обстріляли Сумську область. Снаряди влучили між трьома селами Шосткинського району. Під час іншого обстрілу міни вибухнули на околиці одного із сіл. А дещо раніше обстріляли Чернігівську область. Близько десяти гранат, випущених із автоматичного гранатомета з території РФ, розірвалися неподалік прикордонного села Сеньківка.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button