Світ

Шокуючі заяви. У Конгресі вперше обговорили НЛОСюжет

Пентагон зберігає транспортні засоби прибульців і залишки їхніх тіл, стверджує колишній офіцер американської розвідки.

Влада США приховує давню програму, яка вилучає та розробляє невпізнані літаючі об’єкти. Більше того у розпорядженні американської розвідки та Пентагону є кораблі інопланетян та їхні біологічні зразки. Така сенсаційна заява прозвучала 26 липня під час відкритих слухань у Конгресі США.

Зокрема, напередодні у комітеті з нагляду Палати представників відбулись перші в історії парламентські дебати, присвячені контактам із позаземними цивілізаціями. На це засідання як свідків запросили трьох високопоставлених офіцерів американської армії. Один з них, майор розвідки США у відставці Девід Груш, і зробив шокуючу заяву про НЛО.

“Кораблі та нелюдська діяльність”

Зазначимо, що слуханням у Конгресі передували розслідування, на яких наполягали демократи та республіканці. Американські чиновники на офіційному рівні вважають прибульців питанням національної безпеки, оскільки американські пілоти останнім часом стали спостерігати в небі багато дивних речей.

Під час вчорашнього засідання Конгресу Девід Груш під присягою розповів, що у 2019 році був керівником урядової цільової групи з UAP (Непізнані повітряні явища – офіційний термін, який уряд США використовує замість НЛО).

“Під час виконання моїх службових обов’язків мене повідомили про багаторічну програму виявлення збоїв і зворотного проектування UAP, до якої мені було відмовлено в доступі”, – сказав він.

epaimages.com/Девід Груш дає свідчення перед Комітетом з нагляду та підзвітності Палати представників на слуханнях щодо НЛО у Вашингтоні

У 2022 році Груш подав скаргу через те, що під час виконання своїх обов’язків в уряді йому було доручено розслідувати, що військові, оборонні та інші відомства знали про інопланетян та кораблі прибульців, при цьому йому було заборонено отримати доступ до секретних урядових програм НЛО.

Виступаючи перед Конгресом, Груш сказав, що після своєї заяви зіткнувся з “дуже жорстокою” помстою. Під час виступу майор підтвердив, що йому було відомо про “людей, які постраждали або були поранені” під час спроб уряду приховати інформацію про НЛО.

На запитання члена комітету з нагляду, чи він “побоювався за своє життя”, Груш відповів: “Так, однозначно”. І додав: “Я сподіваюся, що мої дії зрештою приведуть до підвищення прозорості цієї теми”.

Відповідаючи на запитання, чи має американський уряд інформацію про позаземне життя, Груш сказав, що США, ймовірно, знають про “нелюдську” діяльність з 1930-х років. За його словами, на умовах анонімності він розмовляв з офіційними особами, які бачили літаючі об’єкти “нелюдського” походження. Більше того з деяких кораблів вилучили так звані “біологічні препарати”.

Ці біопрепарати, як сказав Груш, були: “Нелюдини, і це була оцінка людей, які безпосередньо знайомі з програмою, з якими я спілкувався, і які зараз все ще беруть участь у програмі”.

При цьому, за словами Груша, Пентагон усіма силами намагається не допустити витоку інформації про інопланетян.

“Сірі або чорні куби”

Іншими свідками на слуханні були Девід Фравор, колишній командувач ВМС, який у середу пригадав, що бачив дивний об’єкт у небі під час навчальної місії в 2004 році, і Раян Грейвс, військово-морський пілот у відставці, який стверджував, що бачив невідомі повітряні явища над Атлантичним узбережжям “щодня протягом принаймні кількох років”.

 epaimages.com/Райан Грейвс, Девід Груш і Девід Фравор

Грейвс, який з тих пір заснував некомерційну організацію UAP Americans for Safe Aerospace, сказав, що збирається “висловити занепокоєння від понад 30 екіпажів комерційних літаків і військових ветеранів, які довірили мені свої подібні зустрічі”.

На запитання учасників слухань, чи є подібність між його спостереженнями та іншими, про які повідомляється, Грейвс сказав, що більшість НЛО, які спостерігав він і його колеги, були “темно-сірими або чорними кубами всередині прозорої сфери“, де “вершина або кінчики куба торкалися внутрішньої частини сфери”.

Під час слухань в Конгресі слово також взяв Тім Берчетт, конгресмен-республіканець від штату Теннессі, який є одним із керівників розслідування НЛО.

 epaimages.com/Тім Берчетт

Зокрема, він заявив, що в США є докази технології, яка “суперечить усім нашим законам фізики”, і що інопланетні кораблі володіють технологією, яка може “перетворити нас у вугільний брикет”.

Реакція на сенсаційну заяву

Пентагон дуже швидко відреагував і спростував, зокрема, заяви майора Девіда Груша. Прессекретар Міністерства оборони Сью Гоф сказала, що слідчі не виявили “жодної інформації, яку можна перевірити, щоб підтвердити твердження про те, що будь-які програми щодо володіння або зворотного проектування позаземних матеріалів існували в минулому або існують зараз”.

Сьогодні Груш заявив, що після виступу в Конгресі він зіткнувся із помстою від Міноборони США, але відмовився уточнювати про що йде мова.

“Це було дуже жорстоко і дуже прикро, деякі тактики, які вони використовують, завдали мені шкоди як професійно, так і особисто”, – додав він.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button