Світ

Саміт G7 у Японії охоронятимуть 24 тисячі копів

Саміт G7 у Японії охоронятимуть 24 тисячі копів

Японія залучить 24 тисячі поліцейських до охорони порядку під час саміту G7

На додачу до 3 000 хіросімських правоохоронців, на період саміту до міста прибудуть ще 21 тисяча поліцейських з інших відділків по всій країні.

Близько 24 тисяч осіб підтримуватимуть безпеку учасників саміту лідерів Великої сімки у японській Хіросімі, що відбудеться наприкінці цього тижня. Про це у вівторок, 16 травня, повідомило Сіньхуа із посиланням на заяву Національної поліцейської служби Японії.

Зазначається, що на додачу до 3 000 хіросімських правоохоронців, на період саміту до міста прибудуть ще 21 тисяча поліцейських з 45 поліцейських відділків по всій країні.

“У Національній поліцейській службі заявили, що її попередні безпекові плани були зміцнені після того, як у прем’єр-міністра Фуміо Кішіду кинули вибуховий пристрій 15 квітня під час виборчого заходу у місті Вакаяма”, – зазначає видання.

Як відомо, до Групи семи входять США, Канада, Японія, Німеччина, Франція, Італія та Велика Британія. Лідери цих держав, а також запрошені гості, зберуться на щорічний саміт у Хіросімі 19-21 травня.

Нагадаємо, глава уряду Японії заявив, що саміт G7 зосередиться на підтримці України.

Раніше повідомлялося, що G7 планують заборонити весь свій експорт до РФ.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button