Цікаве

Тести ПДР – підготовка автомобілістів на сайті Green Way*

Тести ПДР - підготовка учнів автошкіл на сайті Green Way

Мрієш стати автомобілістом, тоді ця інформація для тебе

Купівля автомобіля – важлива подія в житті кожного. Однак власний транспортний засіб не дає вам права вважатися справжнім автомобілістом і тим більше виїжджати на дорогу без певних документів. Одним з яких є водійське посвідчення. Варто також відзначити, що автомобіль, яким ви збираєтеся керувати повинен відповідати категорії посвідчення. І якщо мова йде про звичайний легковий автомобіль, то в цьому випадку категорія буде “В”.

Як отримати посвідчення напевно знають всі. Треба пройти навчання в спеціальній автошколі, і скласти іспит в Головному Сервісному Центрі. І попри величезну кількість чуток, скласти іспит не становить великих труднощів. При тому, що ще до початку навчання ви можете почати тренуватися в проходженні тести ПДР на нашому сайті Green Way.

6nXH91XE70awtfMJDhLEbDbZ8Dp14FKp60XOGVm7wNmIx42gO0jYI6ZUBHAnNJ1BqTLw4fkPKPlMSiMRzSGP3oNwiioFBQ9FTpkHLCUJrdagNaJ8KWo0giS34PUKgpDJ6UWr1nIM

Як обрати автошколу і в чому полягає навчання

Що стосується вибору школи, то не варто зациклювати свою увагу на цьому процесі. Принцип навчання в них практично однаковий. Тому ви можете піти навчатися в найближчу автошколу або вибрати виходячи з відгуків в інтернеті.

Саме навчання триває 2-3 місяці та складається з теоретичної та практичної частин. Теорія викладається для всієї групи, практичні заняття є індивідуальними та починаються не відразу, а через певний проміжок часу.

Все починається з теорії! І навіть якщо ви вважаєте, що все знаєте, ця частина навчання є обов’язковою. В рамках таких занять вас познайомлять не тільки з правилами дорожнього руху, але і розкажуть про всі дорожні знаки та розмітку, про поведінку регулювальника, і навіть про базову будову автомобіля. Погодьтеся, навряд чи ви все це знаєте.

Ставитися до теоретичних занять потрібно з усією відповідальністю. Не потрібно вчити правила, потрібно їх розуміти. Від цього безпосередньо залежатиме ваша безпека і безпека інших людей. Ви ж не хочете стати винуватцем аварійної ситуації чи ДТП.

Щоб перевірити засвоєні знання, ще в автошколі ви будете тренуватися в проходженні тестування. Воно потрібно не тільки вам, але і викладачеві. На підставі результатів він розуміє ступінь вашої готовності.

Як тільки базові теоретичні знання ви освоїли, почнуться практичні заняття – водіння. Графік відвідування їх складається індивідуально з кожним учнем. При цьому існує обов’язкове число занять, які ви повинні відвідати.

Уроки водіння допоможуть навчитися застосовувати всі знання в реальних умовах і поряд з іншими учасниками дорожнього руху. Адже попри те, що перші практичні заняття проходять на спеціальному майданчику, через якийсь час ви виїдете на дорогу.

На практичних заняттях ви навчитеся:

  • сідати в автомобіль і виконувати всі першочергові дії (підлаштовувати сидіння і дзеркала, заводити мотор і т.д.)
  • рушати з місця і гальмувати;
  • повертати;
  • розгортатися і здавати назад;
  • паркувати автомобіль різними способами.

Не сумнівайтеся, всі ці навички обов’язково знадобляться вам на дорозі.

Як проходить іспит

Іспит ви будете здавати в Головному Сервісному Центрі по закінченню навчання в школі. Єдине, перед ним ви зобов’язані пройти медичну комісію.

Як і навчання, іспит складається з двох частин. І до практики вас допустять тільки після здачі тестів. Іспит з теорії буде зарахований в разі, якщо ви правильно відповісте мінімум на 18 питань з 20-ти за певний проміжок часу. Максимально підготуватися до теорії допоможе ПДР-онлайн. Що стосується іспиту з водіння, то на ньому вам потрібно буде продемонструвати отримані навички.

Здавши обидві частини в той же день вам видадуть ваше посвідчення і з цього моменту ви – справжній автомобіліст.

*на правах реклами

Back to top button