Світ

Розвідка США повідомляє про активізацію НЛО

Розвідка США повідомляє про активізацію НЛО

Влада Сполучених Штатів зафіксувала понад 500 випадків появи невідомих літаючих об’єктів

Багато незрозумілих повідомлень можуть бути пов’язані з погодними явищами, несправними датчиками або хибним аналізом, проведеним людьми.

Уряд США вивчає 510 повідомлень про НЛО, що більш ніж втричі перевищує число за 2021 рік, і хоча багато з них були викликані безпілотниками або повітряними кулями, сотні залишаються незрозумілими. Про це у четвер, 12 січня, повідомляє ABC News

 

Зазначається, що більшість нових повідомлень про НЛО надходить від пілотів ВМС та ВПС США.

 

З них близько 200 мали “непримітні” пояснення: це були повітряні кулі, дрони або так звані повітряні перешкоди, що охоплюють птахів, погодні явища та повітряні пластикові пакети.

 

Але інші не мали пояснень згідно з документом – несекретною версією звіту, поданого до Конгресу.

 

Ці випадки перебувають у центрі уваги Пентагону, розвідувальних служб США та НАСА “не через побоювання того, що це інопланетні космічні кораблі, а невідомі шпигунські конструкції країн-конкурентів”.

 

“Деякі з цих неохарактеризованих об’єктів продемонстрували незвичайні льотні характеристики або експлуатаційні можливості та вимагають подальшого аналізу”, – йдеться у звіті.

 

Офіційний представник Пентагону Патрік Райдер прокоментував звіт розвідки. Він запевнив, що оборонне відомство США серйозно ставиться до повідомлень про появу у космосі, на землі, у морі чи небі країни НЛО, а також вивчає кожне повідомлення.

 

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button