Світ

Росіяни залучають білоруську молодь для збирання БпЛА – ЦНС

Росіяни залучають білоруську молодь для збирання БпЛА - ЦНС

Фото: wikipedia.org

У Білорусі представники країни-агресора Росії курують залучення місцевої молоді до роботи на російський оборонно-промисловий комплекс

До Мінська приїхала представницька делегація від Казанського технічного дослідницького університету, яка займається розробленням бойових БпЛА у РФ.

У Білорусі розпочався молодіжний форум з БпЛА, на якому росіяни намагаються “максимально залучити молодих білорусів до розробки й виробництва” дронів для своїх збройних сил. Про це у неділю, 28 квітня, повідомляє ЦНС.

Зазначається, що міжнародний молодіжний форум з розробки БпЛА, який курують росіяни, розпочався у Білоруському державному технічному університеті.

“На форумі були помічені представники терористичної організації ПВК Вагнер. Задачею форуму є максимально залучити молодих білорусів до розробки й виробництва БпЛА для ЗС РФ”, – вказують в організації. 

Кураторами форуму є держсекретар “союзної держави” Дмітрій Мезенцев й посол РФ Борис Гризлов”.

У спротиві додають, що також до Мінська приїхала представницька делегація від Казанського технічного дослідницького університету, яка займається  розробленням бойових БпЛА у РФ.

Минулого тижня стало відомо, що Латвія готується відправити в Україну першу партію безпілотників у межах Коаліції дронів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button