Світ

Росіяни за 4 місяці скинули на Бєлгородську область 93 бомби – соцмережі

Росіяни за 4 місяці скинули на Бєлгородську область 93 бомби - соцмережі

Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)

Росіяни скинули на Бєлгородську область авіабомби

ФАБи виявили у селі Неклюдове, селищі Батрацька Дача, селі Новобудівка, в районі селища Ленінське та в селі Цепляєво-друге.

У Бєлгородській області за 11 та 12 червня знайшли як мінімум ще 5 авіабомб. Про це повідомили джерела ASTRA в екстрених службах Білгородської області.

Зазначається, що ФАБи виявили у селі Неклюдове, селищі Батрацька Дача, селі Новобудівка, в районі селища Ленінське та в селі Цепляєво-друге. У Новобудівці Корочанського району евакуювали мешканців вулиці Мисливська. У всіх п’яти випадках ніхто не постраждав.

В ASTRA нагадали, що раніше, 4 травня, російський літак скинув на Білгород ФАБ-500, внаслідок чого 7 людей було поранено, 31 домоволодіння та 10 авто пошкоджено. Влада причину падіння бомби приховала, як і той факт, що вона була російською.

“Таким чином, як мінімум 93 рази російські ВКС випадково бомбардували Білгородську область і окуповані території за останні чотири місяці!, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російська авіація 6 та 8 червня випустила три авіабомби по своїй території – по Білгородській області. Ще раніше  три бомби російські літаки загубили 31 травня та 1 червня. Перед цим російські літаки за дві доби скинули на Білгородську область чотири ФАБ.

Три бомби за три дні: літаки РФ регулярно бомблять Бєлгородщину

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button