Світ

Росіяни вивезуть тисячі дітей з Бєлгородської області

Росіяни вивезуть тисячі дітей з Бєлгородської області

Фото: Соцмережі

У Бєлгород несподівано для росіян прийшла війна

За останні дні загинуло 16 мешканців Бєлгородської області, 98 отримали поранення, стверджує місцева влада.

Російська влада вирішила вивезти 9 тисяч дітей з Бєлгородської області через періодичні обстріли. Про це сказав губернатор регіону В’ячеслав Гладков на брифінгу у вівторок, 19 березня.

За його словами, ухвалено рішення вивезти в інші регіони Росії близько 9 тисяч дітей “через обстріли з боку Збройних сил України”.

“Велику кількість сіл на сьогоднішній день ми відселяємо, зараз плануємо вивезення близько 9 тисяч дітей з Бєлгорода, Бєлгородського району, Шебекинського округу, Грайворонського району… 22 числа 1,2 тисячі дітей їдуть до Пензи, Тамбова та Калуги, до Ставропольського краю… Систему вибудувано”, – стверджує він.

Стверджується, що за останні дні загинуло 16 мешканців Бєлгородської області, 98 отримали поранення. У лікарнях перебувають понад 40 осіб. Серед них є діти.

Як відомо, вже тиждень російські повстанці проти путінського режиму проводять рейд у Бєлгородській та Курській областях. Вони взяли під контроль кілька населених пунктів. Місцеве населення у паніці тікає. У свою чергу російські добровольці кілька разів оголошували гуманітарні коридори для цивільних.

Повстанці назвали втрати військ РФ за час рейду

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button