Світ

Росія припиняє роботу своїх візових центрів у Франції

Росія припиняє роботу своїх візових центрів у Франції

Фото: Вікіпедія

Посольство Росії у Франції

Для оформлення віз до Росії дипломати пропонують звертатися до консульського відділу посольства у Франції, генконсульства у Страсбурзі та Марселі та до канцелярії Росії у Вільфранш-сюр-Мер.

Російські візові центри у Франції припиняють роботу з 24 листопада, Про це з посиланням на посольство Росії у Парижі повідомила російська агенція Інтерфакс.

“Роботу припинять візові центри у Парижі, Марселі, Ніцці та Страсбурзі. Для оформлення віз до Росії дипломати пропонують звертатися до консульського відділу посольства у Франції, генконсульства у Страсбурзі та Марселі та до канцелярії Росії у Вільфранш-сюр-Мер. Приймати бажаючих оформити візи посольство буде суворо щодо запису в електронну чергу на сайті дипмісії”, – йдеться в публікації.

Раніше повідомлялося, що Франція надасть притулок росіянам, які втекли від мобілізації. У відповідній постанові зазначено, що на статус біженця можуть розраховувати ті росіяни, які ухиляються від мобілізації та призову або дезертували з армії. Повідомлялося також, що Франція надала притулок російському десантнику, який воював в Україні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button