Світ

Росія продовжила заборону на польоти у південні аеропорти країни

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Обмеження на польоти торкнулося 11 аеропортів у Росії

Польоти на півдні Росії обмежили з 24 лютого після початку так званої “спецоперації” на території України.

Федеральне агентство повітряного транспорту Росії (Росавіація) продовжило заборону на польоти на півдні країни до 12 липня. Про це повідомляє прес-служба відомства у вівторок, 5 липня.

Тимчасово обмежені польоти в аеропорти Анапа, Бєлгород, Брянськ, Воронеж, Геленджик, Краснодар, Курськ, Липецьк, Ростов-на-Дону, Сімферополь та Еліста, йдеться у повідомленні.

Російським авіакомпаніям рекомендовано організувати перевезення пасажирів альтернативними маршрутами, використовуючи аеропорти Сочі, Волгограда, Мінеральних Вод, Ставрополя та Москви.

Як відомо, польоти на півдні Росії обмежили з 24 лютого після початку так званої “спецоперації” на території України. Спочатку захід діяв до 2 березня, але потім Росавіція багаторазово продовжувала його.

Нагадаємо, 11 квітня Єврокомісія включила до чорного списку 21 авіакомпанію РФ, серед яких найбільші – Аерофлот, Росія, Победа, ЮТейр, S7. З того часу вони зосередилися на виконанні внутрішніх польотів, використовуючи для цього фактично вкрадені лізингові літаки.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button