Світ

Росія й Індія проводять спільні військово-морські навчання

Росія й Індія проводять спільні військово-морські навчання

Фото: Кадр із відео

Тривають російсько-індійські військово-морські навчання

Моряки двох країн здійснюють спільне маневрування у складі різних строїв, проводять тренування з протиповітряної оборони та зв’язку.

У Бенгальській затоці відбуваються російсько-індійські військово-морські навчання, Про це повідомила прес-служба Тихоокеанського флоту.

“Моряки двох країн здійснюють спільне маневрування у складі різних строїв, проводять тренування з протиповітряної оборони та зв’язку. На практиці планується відпрацювати поповнення запасів на ходу, сумлінне застосування палубних вертольотів”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що з російської сторони в навчаннях задіяні великий протичовновий корабель Адмірал Трібуц і середній морський танкер Печенга Тихоокеанського флоту, а від військово-морських сил Індії – есмінець Ранвіджай, корвет Кілтан, а також літаки та гелікоптери.

Зазначається, що мета навчань – “всебічний розвиток і зміцнення співробітництва у військово-морській області між Росією та Індією, спільна протидія глобальним загрозам та забезпечення безпеки цивільного судноплавства в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні”.

Навчання триватимуть до 22 листопада. 

Раніше повідомлялося, що РФ продовжила в Білорусі військові навчання, які тривають понад 80 тижнів.

Росія накопичує тактичну ядерну зброю в Білорусі – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button