Світ

Російський генерал-уродженець України воює проти Батьківщини – журналіст

Російський генерал-уродженець України воює проти Батьківщини - журналіст

Фото: Telegram / Андрій Цаплієнко

Генерал Сергій Пасічник зі своєю сім’єю

Батьки військовослужбовця станом на 2014 рік проживали в рідному селі Максимівка на Полтавщині.

Виходець з України російський генерал Сергій Пасічник, що за сумісництвом займає посаду заступника начальника Загальновійськової ордена Жукова академії ЗС РФ воює проти своєї Батківщини. Про це повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко на своєму Telegram-каналі

За його словами, колишній громадянин України довгий час виконував обовʼязки заступника керівника російського стратегічного угрупування Запоріжжя, яке воює на так званій лінії Суровікіна в Запорізькій області.

“Пасічник народився в Україні, в селі Максимівка біля Кременчука, на Полтавщині. Навчався в Київському вищому загальновійськовому командному училищі”, – зазначив журналіст.

За інформацією OSINT-розвідників, станом на 2014 рік його батьки – Іван Васильович та Віра Андріївна Пасічники – проживали в рідному селі. У цьому населеному пункті, а також у Павлівці Хорольського району також живуть їхні найближчі родичі..

Цаплієнко зазначив, що син Сергія Пасічника Артем Пасічник “теж вдягнув однострій армії вбивць”.

“Що змушує генерала вбивати своїх? Невже на можливість кататися по Москві на чорній машині з красивим номером можна проміняти своїх батьків?”, – зазначає військкор.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, “вагнерівців” на території Білорусі очолював уродженець України Сергій Чубко. Найманець раніше воював у Чечні та Сирії.

Встановлено особи 57 колаборантів, які катували українців на Херсонщині 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button