Світ

Російські партизани взяли на себе відповідальність за вбивство Татарського

Російські партизани взяли на себе відповідальність за вбивство Татарського

Місце вибуху у Санкт-Петербурзі, де загинув Владлен Татарський

“Національна республіканська армія” взяла на себе провину за вбивство “військового кореспондента” Владлена Татарського.

 

Відповідальність за вибух у кафе в Санкт-Петербурзі, внаслідок якого загинув “військкор” Владлен Татарський, взяла на себе місцева колона “Національної республіканської армії”.

Відповідну заяву у вівторок, 4 квітня, опублікував Telegram-канал Роспартизан.

 

 

У заяві йдеться, що акція була організована особисто проти Татарського та групи активістів, які підтримують війну в Україні.

 

“Ми організували та здійснили акцію 2 квітня проти групи Z-активістів і особисто проти відомого палія та пропагандиста війни, військового злочинця Максима Фоміна, відомого як Владлен Татарський”, – заявили в організації.

 

Партизани підкреслили, що акція була підготовлена та здійснена ними автономно, і вони не мали зв’язку і не отримували допомоги від жодних іноземних структур та спецслужб.

 

“Ця акція була здійснена в клубі, що належить одному з найвідоміших російських бандитів та злочинців Євгену Пригожину. В результаті акції клуб припинить свою роботу”, – зазначили члени “Національної республіканської армії”.

 

В організації також заявили, що інцидент ніяк не вплинув на мирних жителів, бо їх там не було. Усі присутні – “входять до активних прихильників війни”, заявили партизани.

 

“Національна республіканська армія” також попросила про правову допомогу Дар’ї Треповій.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button