Світ

Російські добровольці заявили, що прорвали кордон РФ

Російські добровольці заявили, що прорвали кордон РФ

Фото: t.me/legionoffreedom (ілюстративне фото)

Російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області

У прориві кордону РФ беруть участь Легіон Свобода Росії (ЛСР), Російський добровольчий корпус, та добровольці Сибірського батальйону.

Російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області РФ. Про це 12 березня повідомив Telegram-канал Сибірський батальйон, опублікувавши відео, де група бійців просувається вздовж лісового масиву.

“Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у РФ мирно не вийде. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми почали виконання обіцянки. Тривають запеклі бої на території РФ”, – йдеться у повідомленні.

Як пишуть ЗМІ, у прориві кордону РФ беруть участь Легіон Свобода Росії (ЛСР), Російський добровольчий корпус, та добровольці Сибірського батальйону.

Зазначається, що російські добровольці просунулись у декількох напрямках Грайворонського району.

Пізніше ЛСР показали кадри з прориву кордону РФ. На них видно, що російські добровольці здійснили захід на територію ворога у нічний час доби на важкій техніці.

 

Представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсовпрокоментував прорив добровольцями кордону РФ, передає РБК-Україна.

“Легіон “Свобода Росії”, РДК, “Сибірський батальон” на територїї так званої Російської Федерації діють автономно, як самостійні структури та організації, виконуючи свої суспільно-політичні задачі”, – зазначив він.

Юсов додав, що, ймовірно, зараз мова йде про спільну операцію даних структур на цій території.

“Зрештою, вони громадяни РФ та мають на це повне право”, – заявив представник ГУР.

Нагадаємо, у вересні минулого року бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) заявили про те, що вони провели вогневий рейд у прикордонній смузі РФ.

Раніше бійці РДК заявили, що провели рейд на територію Росії, в ході якого вбили двох співробітників Федеральної Служби безпеки

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button