Світ

Rheinmetall очікує на мільярдну угоду з урядом ФРН на постачання снарядів

Rheinmetall очікує на мільярдну угоду з урядом ФРН на постачання снарядів

Фото: Reuters (архівне фото)

У Rheinmetall повідомили про мільярдну угоду з урядом Німеччини на постачання снарядів

Паппергер зазначив, що вже у липні концерн відправить Україні перші 35-мм снаряди для зенітних самохідних артилерійських установок Gepard.

Німецький концерн Rheinmetall планує протягом найближчих тижнів укласти угоду з урядом ФРН на постачання боєприпасів. Про це заявив гендиректор концерну Армін Паппергер в інтерв’ю Reuters.

За його словами, сума угоди становитиме кілька мільярдів євро.

Паппергер сподівається, що компанія зможе оголосити про це протягом наступних шести тижнів.

Гендиректор Rheinmetall очікує отримання оборонних замовлень у найближчий рік на суму, яка обчислюється “двозначним числом мільярдів євро”. Йдеться про низку угод щодо транспортних засобів, боєприпасів, електроніки та радіолокаційних систем.

Як заявив Паппергер, вже у липні концерн відправить Україні перші 35-мм снаряди для зенітних самохідних артилерійських установок Gepard. Снаряди були виготовлені на новій виробничій лінії, яка була встановлена після того, як Швейцарія відмовилася дозволити експорт 35-мм снарядів для Gepard Україні.

Нагадаємо, між Данією, Нідерландами та німецьким оборонним концерном Rheinmetall AG укладено контракт на постачання Україні 14 танків Leopard 2.

Раніше повідомлялося, що Укроборонпром та німецький концерн Rheinmetall створять спільне підприємство, яке почне виробництво бронетранспортерів Fuchs.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button