Світ

РФ провела акцію Безсмертний полк в Африці


Посольство Росії в Демократичній республіці Конго влаштувало пропагандистські заходи в столиці країни – Кіншасі.

Посольство Росії організувало акцію Безсмертний полк у столиці Демократичної республіки Конго Кіншасі. Про це заявило російське пропагандистське видання РИА Новости з посиланням на заяву прес-аташе російської дипмісії в ДРК Аліну Мірзаханову

“Першого травня в ДР Конго посольство втретє організувало акцію Безсмертний полк. Маршем вулицями Кіншаси пройшлися близько ста осіб, серед них – персонал (посольства – ред.), співвітчизники, російські військові спостерігачі та поліцейські Місії ООН зі стабілізації в ДРК і конголезці, що симпатизують Росії”, – похвалилася представниця дипломатичної місії.

На відео, що попало в Мережу, учасники акції йдуть із плакатами, червоними прапорами та великим розгорнутим прапором Росії.

Місцеві музиканти під акомпанемент скрипок виконали пісню Катюша, що асоціюється з Німецько-радянською війною (1941-1945 рр.), хоч вперше вона була виконана ще в 1938 році. 

Нагадаємо, що в самій РФ у цьому році відмовились од проведення традиційної акції Безсмертний полк. Додамо, що окупанти в Криму скасували парад на 9 Травня.

ЗМІ: У Курську та Бєлгороді скасували парад на 9 травня, щоб “не провокувати”

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button