Світ

Республіканцям не подобається кандидат Трампа у віцепрезиденти – ЗМІ

Республіканцям не подобається кандидат Трампа у віцепрезиденти - ЗМІ

Фото: Doug Mills/The New York Times

Низці республіканців не сподобалась кандидатура віцепрезидента, яку обрав Трамп

Однопартійці Трампа занепокоєні зовнішньополітичними позиціями Джея Ді Венса, відсутністю досвіду.

Низка республіканців у Палаті представників критикують вибір колишнього президента Трампа на користь сенатора Джей Ді Венса, як ймовірного віцепрезидента. На їх думку,його кандидатура може зашкодити партії перемогти у виборах. Про це у п’ятницю, 26 липня, пише The Hill.

Зокрема, республіканців непокоїть зовнішньополітичні позиції Венса, відсутность досвіду та нездатність розширити республіканську коаліцію за межі бази Трампа.

“Безперечно, у Палаті представників Республіканської партії є багато прихильників Венса, особливо серед жорстких консерваторів, які віддають перевагу популістській точці зору “Америка на першому місці”, яку підтримує кандидат у віце-президенти. І кампанія Трампа рішуче захищає цей вибір. Водночас законодавці-ветерани, помірковані та консерватори в стилі Рейгана, які підтримують потужну зовнішню політику, сказали, що багато їхніх колег сумніваються щодо Венса”, – пише видання.

На думку критиків вибору Трампа, він обрав найгіршого кандидата. 

“Антиукраїнець, популіст. Він нічого не додасть до перемоги Трампа”, – сказав один зі співрозмовників видання з Республіканської партії США.

Інший зауважив, що “якби ви запитали багатьох людей у ​​цій будівлі, 9 із 10 з нашого боку сказали б, що це неправильний вибір, він єдина людина, яка може завдати серйозної шкоди”.

Третій співрозмовник журналістів сказав, що якщо Трамп не переможе демократку Камалу Гарріс у листопаді, виною тому буде вибір Трампа на посаду віце-президента.

Раніше Венс заявив, що у України мало шансів перемогти Росію.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − 3 =

Back to top button