Світ

Рейтинг Байдена впав до мінімуму

Рейтинг Байдена впав до мінімуму

Рейтинг Байдена впав до найнижчого рівня за весь час президентства

Більшість виборців не підтримують зовнішню політику Байдена та рішення, які він ухвалив щодо війни між Ізраїлем та ХАМАС


Рейтинг президента США Джо Байдена знизився до найнижчого рівня за весь час його президентства – 40%. Про це свідчить останнє національне опитування NBC News.

Зазначається, що зниження рейтингів лідера США пов’язане з тим, що переважна більшість виборців не схвалюють його зовнішню політику та дії щодо війни між Ізраїлем і ХАМАС.

 

Зменшення підтримки Байдена найбільш помітне серед демократів, більшість з яких вважають, що Ізраїль зайшов занадто далеко у своїх військових діях в Газі, а також серед виборців у віці від 18 до 34 років, 70% з яких не схвалюють ставлення Байдена до війни на Близькому Сході.

 

Лише 33% усіх виборців схвалюють зовнішню політику Байдена, що на 8 пунктів менше, ніж було у вересні. 62% виборців, у тому числі 30% демократів, заявили, що не схвалюють зовнішню політику президента.

 

Лише 34% усіх виборців схвалюють те, як Байден поводиться щодо війни між Ізраїлем і ХАМАС.

 

На додаток, опитування вперше показало, що Байден відстає від колишнього президента Дональда Трампа в гіпотетичному поєдинку на загальних виборах, хоча його відставання перебуває у межі похибки. Трампа підтримують 46% зареєстрованих виборців, а Байдена – 44%.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button