Світ

РДК знову взяв у полон військових РФ

РДК знову взяв у полон військових РФ

Фото: Пресслужба РДК (ілюстративнн фото)

Бійці РДК заявили, що взяли в полон російських військових

Добровольці показали військових РФ, яких взяли у полон. Командування РДК закликало губернатора Бєлгородської області забрати полонених.

Бійці Російського добровольчого корпусу взяли у полон понад два десятки російських військових під час рейду у Бєлгородську та Курську області. Про це 16 березня повідомляє РДК.

Добровольці показали військових РФ, яких взяли у полон. Командування РДК звернулося до губернатора Бєлгородської області В’ячеслава Гладкова і закликало з’явитися на зустріч і забрати полонених.

Крім того, російські добровольці спростували інформацію про нібито знищення РДК, заявивши, що “обмежена військова операція” у Бєлгородській та Курській областях РФ триває.

Як відомо, нещодавно російські пропагандисти поширили інформацію, що Російський добровольчий корпус нібито був знищений у Харкові внаслідок ракетного удару Іскандерами. При цьому пропагандисти стверджували, що РДК “практично перестав існувати”, а командування та члени руху ліквідовані.

Нагадаємо, 12 березня російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області РФ. У прориві кордону РФ брали участь Легіон Свобода Росії, Російський добровольчий корпус та добровольці Сибірського батальйону.

Згодом стало відомо, що ці добровольці контролюють російську територію площею понад 40 кв. км.

Раніще повідомлялося, що бійці РДК заявили, що взяли в полон російських військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button