Світ

Раніше світових: у РФ з’явилися у продажу нові смартфони Samsung – ЗМІ


Світові продажі Z Flip 5 та Fold 5 мають стартувати лише 11 серпня, але в Росії вони вже доступні в низці інтернет-магазинів, в тому числі на сайті “авторизованого фірмового магазину Samsung”.

У Росії на два тижні раніше, ніж у всьому світі, стартували продажі нових складних смартфонів Samsung Z Flip 5 та Fold 5, пишуть російські ЗМІ.

“Обидві моделі доступні до продажу на сайті МТС. Зокрема, доступні смартфони з пам’яттю 256 Гб і 512 Гб. Вартість смартфонів Z Flip 5 стартує від 110 тис. рублів, Fold 5 – від 190 тис. Замовлення пристроїв також доступне на сайтах М.Відео, Ельдорадо та Мегафону і на сайті 2авторизованого фірмового магазину Samsung 1galaxу”, – йдеться у повідомленні.

У МТС не коментують початок продажів смартфонів, які офіційно не поставляються до РФ з весни 2022 року.

Нагадаємо, презентація цих гаджетів відбулася 26 липня на конференції Unpacked. При цьому користувачі мережі інтернет, які дивилися презентацію, помітили чимало одруківок у її промоматеріалах.

“Наприклад, процесор Snapgragon був названий не fastest (найшвидший), а fatest, колір Flip5 був позначений не як Beige (бежевий), а Begie, на циферблаті годинника в календарі був не April (квітень), а Arril. Можливо, були й інші помилки, які свідчать про поспіх у підготовці до презентації. Російські користувачі також помітили, що на російському сайті Samsung залишилася позначка “Прибрати, не буде в РФ – remove, not available in Russia”. Зараз вона прибрана”, – зазначають росЗМІ.

Раніше повідомлялося, що у РФ заборонили продавати понад 60 моделей смартфонів Samsung.

Samsung в Україні та країнах Балтії прибрала Z із назв смартфонів

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button