Світ

Ракетний бліцкриг РФ втратив свій сенс – ГУР

Ракетний бліцкриг РФ втратив свій сенс - ГУР

Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

РФ продовжить теракти, оскільки інших методів вона не має, зазначають у ГУР

Росія не змогла нічого досягти ракетними атаками, але інших методів, крім терактів, у неї немає, вважає Андрій Юсов.

Ракетний бліцкриг Росії провалився. Проте ворог продовжить завдавати ударів. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини.

“Ракетний бліцкриг уже втратив свій сенс, бо українська енергосистема вистояла, незважаючи на величезні втрати. Українське суспільство ще більше згуртувалося… Український опір не зламався, українські енергетики в умовах надзвичайної ситуації все ремонтують, цілий світ допомагає нам з обладнанням та генераторами, тому ми вистоїмо. Ми бачимо, що весна скоро. Тому ракетний бліцкриг провалився”, – розповів він.

Однак, за його словами, Росія продовжить свої теракти, “оскільки інших методів у них не так багато залишається”.

Юсов також додав, що кількість високоточного ракетного озброєння у росіян “стрімко зменшується”. Крім того, країна-агресор не має можливості поповнювати свої запаси.

“Тому ми зараз не бачимо частих обстрілів. Змінюється кількість, інтенсивність та перерви між обстрілами. Але в них ще багато ракет і багато застарілого ракетного озброєння. С-300 дуже багато ракет. Це означає, що наші прифронтові міста залишаються під серйозною загрозою”, – пояснив представник ГУР.

Україна має не лише збивати російські ракети, а й знищувати їхні пускові установки, наголосив Юсов.

Як повідомлялося, 8 лютого окупанти завдали ракетного удару по Чернігівській області. Повідомлялося про двох поранених і трьох людей, які перебувають під завалами.

А сьогодні рятувальники завершили розбір завалів на місці авіаудару.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button